Thursday 24 December 2009

Μια απατηση μου στο καταπτυστο και πληρωμενο λιβελογραφημα απο το ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΦΑΡΙ (http://politikosafari.blogspot.com/2009/12/blog-post_8109.html)


Ποσο τυφλος και πνευματικα ευνουχισμενος μπορει να ειναι καποιος για να γραφει αυτα που εγραψες POLITIKO SAFARI.

Απλα να σου θυμησω μονο οτι αυτοι που τους προσδιδεις 'πολιτισμενο και ηθικο επιπεδο' εχουν κατακλεψει διασυρει και αποδεκατισει το ηθικο αναστημα την Ελλαδα και αποδεδειγμενα και μας εχουν φερει στα ορια της χρεωκοπειας και οπως οι ιδιοι λενε στα ορια της περιορισμενης Εθνικης κυριαρχιας!
Ας πουμε ορισμενες ωμες αληθειες. Οχι μονο ειστε παντελως ανικανοι να εκφερεται αποψη αλλα τωρα ειστε απλα πανικοβλητοι. Τα καλπικα φτηνα κουφια λογια σας αυτο βοουν.
Το συστημα αποκρυψης παραπληροφορησης αποπροσανατολισμου και υπνωσης των Ελληνων πανω στο οποιο χτισατε τα ανουσιουργηματα σας τις εθνικες μειοδοσιες την διαπλοκη την κλοπη τον νεποτισμο την αναξιοκρατια το ξεπουλημα της πατριδας κλιδωνιζεται επικινδυνα απο το ΛΑΟΣ.
Αισθανεσαια το κινδυνο και εχεται δικιο.
Με μανια με νυχια και δοντια προσπαθειτε να κρατησετε το ψεμμα να μοιαζει ακομα αληθεια.
Να εμφανιζωνται οι αχυρανθρωποι σας σας 'εμπνευσμενοι και συνετοι και φωτισμενοι ηγετες' - τρομαρα τους-τρομαρα μας!

Ειστε οχι μονο ανικανοι αλλα και και εξ'ορισμου επικινδυνοι και ακαταλληλοι για να εκφερεται την οποιαδηποτε κριση για το χαος και το ονειδος που εχεται φερει στην χωρα, τους μεγαλους κινδυνους που εχεται ανεριθριαστα συσωρευσει.
Ισως το πολυ μια συγγνωμη να σας επεφτε να πητε αλλα ακομα και για αυθτο ειστε παντελως αναξιοι ΤΡΕΣΕΣ δειλοι ανικανοι.
Οι μερες σας ειναι μετρημενες, ΤΟ λυκοφως της αυτοκρατοριας της απραχτης τησ υποτελειας και μειοδοσιας που το ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ιδυσαν και συνδιαχειριστικαν μαζι αρχιζει να ειναι ορατο!
Περνατε στο παρελθον και το ξερεται.

ΖΗΤΩ Ο ΛΑΙΚΟΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ

No comments:

Post a Comment